2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Átadták a felújított rendőrőrsöt Sajóbábonyban

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az ingatlan.

Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszter-helyettese, Kovács István r. vezérőrnagy gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Szilva István, Sajóbábony polgármestere 2015. október 9-én modernizált, felújított és kibővített rendőrőrsöt avatott fel és adott át Sajóbábonyban.

 

 

 

 

 

A rendezvényen a környező települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és dr. Varga László országgyűlési képviselő is.

 

 

 

 

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen a rendőrőrs vezetője Hudák Zsolt r. őrnagy az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az épületet.

Fotó:OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek