2022. 12. 8. csütörtök

Mária
1 EUR 411 HUF
1 GBP 475 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: A lányát és egy rábízott gyermeket is bajba kevert

Lezárt ügyek: A lányát és egy rábízott gyermeket is bajba kevert

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Lopás vétség, és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 35 éves taktaharkányi nővel, 14 éves lányával, illetve egy – a felügyeletére bízott – 12 éves gyermekkel szemben. A gyanúsítottak 2020. október 4-én 17 óra után egy miskolci bevásárló központban több kozmetikai termékről eltávolították az áruvédelmi eszközt, majd azokat a ruházatukba rejtve, fizetés nélkül próbáltak meg távozni. A rendőrök kiérkezéséig az üzlet biztonsági szolgálata az elkövetőket visszatartotta, majd az asszonyt, és a két lányt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók az anyát, és a lányát gyanúsítottként hallgatták ki, illetve a gyermekkel szemben az eljárás megszüntetéséről határoztak, és tájékoztatták az illetékes gyámhivatalt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A multik globális termelési láncainak aljára száműzött magyar munkavállalók OECD statisztikák szerint 30%-kal többet dolgoznak, mint egy átlagos német…