2024. 10. 16. szerda

Gál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 480 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Lezárt ügyek: A bódító levél

Lezárt ügyek: A bódító levél

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves múcsonyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 18-án, a postán feladott egy levelet az egyik büntetés-végrehajtási intézményben fogvatartott rokonának.

A börtönben a küldemény átvizsgálását végrehajtó személyzet parfüm illatot érzett, továbbá szemmel látható volt, hogy azt valamilyen folyadékkal itatták át, ezért azonnal értesítették a rendőrséget, melyek során a nyomozók a papírt lefoglalták, és vegyészszakértőt rendeltek ki.

Az elkészült vélemény alapján a levél új pszichoaktív anyagnak minősülő vegyülettel volt átitatva, ezért a rendőrök a feladót 2020. december 2-án a Sajókazai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp