2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: A belvárosban rabolta ki

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy fiatal férfival szemben, aki Miskolc belvárosában kirabolt egy skót állampolgárságú férfit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves taktaharkányi férfival szemben. A gyanúsított 2018. január 28-án 3 óra 30 perc körül egy skót állampolgárságú férfit inzultált az utcán, majd bántalmazását követően elvette mobiltelefonját, valamint angol font készpénzét. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd 2018. március 21-én bűnügyi őrizetbe vették az elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte, a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek