2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: 500 forint

A rendőrség 24 órán belül bíróság elé állítási javaslattal élt egy férfival szemben, aki Sátoraljaújhelyen kirabolt egy férfit.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság K. Miklós 20 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. május 3-án 20 óra körüli időben Sátoraljaújhelyen behatolt a sértett lakásába, majd erőszakkal elvette az idősebb férfi a televíziójának dekóderét és antennáját. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök mintegy két órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A terhelt kihallgatásán többek között elmondta, hogy zsákmányát 500 forintért adta el.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett férfivel szemben folytatott eljárást 2016. április 4-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek