2022. 09. 26. hétfő

Jusztina
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF

Lezárt ügyek: 13 éves rabló

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a fiúval szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Miskolcon kirabolt egy fiatal nőt.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 13 éves fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, az Árpád úti villamosmegállóban 2015. január 12-én 17 óra körüli időben megfenyegetett egy 19 éves nőt, amennyiben nem adja át értékeit bántani fogja. A sértett kezdeti ellenállását a támadó erőszakos fellépése megtörte, így a nő elengedte a táskáját. Az útonálló a zsákmány megszerzése után elmenekült a helyszínről.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 13 éves miskolci fiút. A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügy őrizetbe vette a terheltet, és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a járásbíróság 2015. január 16-án elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek