2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Lezárt ügyek: 13 éves rabló

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a fiúval szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Miskolcon kirabolt egy fiatal nőt.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 13 éves fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, az Árpád úti villamosmegállóban 2015. január 12-én 17 óra körüli időben megfenyegetett egy 19 éves nőt, amennyiben nem adja át értékeit bántani fogja. A sértett kezdeti ellenállását a támadó erőszakos fellépése megtörte, így a nő elengedte a táskáját. Az útonálló a zsákmány megszerzése után elmenekült a helyszínről.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 13 éves miskolci fiút. A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügy őrizetbe vette a terheltet, és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a járásbíróság 2015. január 16-án elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum