2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Letartóztatásban a tiszaújvárosi dílerek

Egy nőt és három férfit hallgattak ki a nyomozók gyanúsítottként, akik közül két férfinek elrendelte letartóztatását a bíróság.

A nyomozás adatai szerint Tiszaújvárost és a környező településeket látta el droggal az a két férfi, akiket a rendőrök 2021. január 26-án elfogtak.

A férfiak egyikének egy tiszaújvárosi lakásban a hozzátartozójánál volt a lerakata. Az elfogást követően itt élettársa, egy 35 éves nő megpróbálta a rendőrök elől a drogot és a porciózáshoz szükséges kellékeket az alagsorban elrejteni. A nyomozók azonban megtalálták és lefoglalták az anyagokat.

Az eset kapcsán egy 25 és egy 40 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. Az ő letartóztatásukat 2021. január 29-én elrendelte a bíróság.

Az ügyben bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a letartóztatásban lévő egyik férfi élettársát, míg egy másik férfit kábítószer birtoklásával gyanúsítanak a nyomozók.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya folytat eljárást, melyben több nagyértékű járművet is lefoglaltak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek