2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Egy hajszálon múlt a tragédia, a hatóság eltiltotta a vezetéstől

Egy hajszálon múlt a tragédia, a hatóság eltiltotta a vezetéstől

Tizenkét hónapra eltiltotta a rendőrség a járművezetéstől azt a sofőrt, aki Szerencsen úgy közlekedett, hogy nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét, és az ütközés következményeként elsodort egy nőt az egy éves gyermekével együtt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. december 24-én 22 óra előtt vontak intézkedés alá egy balesetet okozó 19 éves helyi fiatalembert. A férfi Szerencsen a Felsőpincesor utcában személyautójával, olyan sebességgel közlekedett, hogy elvesztette az irányítást a járműve felett, majd nekiütközött egy parkoló tehergépkocsinak. A teherautóból egy anya ekkor vette ki az egy éves gyermekét a biztonsági ülésből, akiket a sodródó kocsi eltaszított. A baleset miatt a kislány az autó alá esett, a nő pedig egy kerítéshez szorult, és mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

A szabálysértés elkövetője a felelősségét elismerte, majd a hatóság az elsőfokú határozatában a férfit tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 150.000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum