2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Egy hajszálon múlt a tragédia, a hatóság eltiltotta a vezetéstől

Egy hajszálon múlt a tragédia, a hatóság eltiltotta a vezetéstől

Tizenkét hónapra eltiltotta a rendőrség a járművezetéstől azt a sofőrt, aki Szerencsen úgy közlekedett, hogy nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét, és az ütközés következményeként elsodort egy nőt az egy éves gyermekével együtt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. december 24-én 22 óra előtt vontak intézkedés alá egy balesetet okozó 19 éves helyi fiatalembert. A férfi Szerencsen a Felsőpincesor utcában személyautójával, olyan sebességgel közlekedett, hogy elvesztette az irányítást a járműve felett, majd nekiütközött egy parkoló tehergépkocsinak. A teherautóból egy anya ekkor vette ki az egy éves gyermekét a biztonsági ülésből, akiket a sodródó kocsi eltaszított. A baleset miatt a kislány az autó alá esett, a nő pedig egy kerítéshez szorult, és mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

A szabálysértés elkövetője a felelősségét elismerte, majd a hatóság az elsőfokú határozatában a férfit tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 150.000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum