2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Letartóztatásban a szalonnai emberölés gyanúsítottjai

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztése alapján a bíróság letartóztatta a szalonnai emberölés elkövetőit.
Mint arról már korábban beszámoltunk, 2019. november 4-ét megelőzően, szalonnai otthonában többen, súlyosan bántalmaztak egy 85 éves asszonyt, aki belehalt a sérüléseibe. A nyomozók egy napon belül azonosítottak, majd elfogtak három helyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak voltak a bűncselekmény elkövetésével. Negyedik társukat is azonosították a rendőrök, akit 2019. november 6-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen fogtak el a fővárosban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett négy gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására, amit a bíróság 2019. november 8-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek