2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Letartóztatásban a putnoki támadó

Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a nővel szemben folytatott, aki megtámadott egy másikat Putnokon.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 31 éves putnoki nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. február 18-án 18 óra körül Putnokon, minden előzmény nélkül rátámadt egy sétáló nőre, akitől erőszakkal próbált elvenni egy szatyrot. A sértett olyan erővel szorította tulajdonát, hogy a támadónak nem sikerült elvennie azt, azonban egy hirtelen mozdulattal földre rántotta a nőt és elvette a mobiltelefonját, majd elmenekült a helyszínről.

A nyomozók három nap alatt azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. Az őrizetbe vételét követően a rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatására is, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Ózdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…