2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Le akarta húzni a kábítószert

Felsőzsolcai otthonában fogták el a rendőrök azt a férfit, aki a helybeli embereknek kábítószergyanús anyagot árult.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 43 éves helyi férfival szemben.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. július 7-én történt elfogását megelőzően Felsőzsolca területén huzamosabb időn keresztül kábítószernek minősülű anyagot adott el több személynek.

A gyanúsított a vallomástételt megtagadta, azonban a nála megtartott kutatás alkalmával a rendőrök kábítószergyanús anyagokat, készpénzt és a kábítószer értékesítéséhez használatos mérleget, csomagolóanyagokat találtak és foglaltak le. A lefoglalt kábítószergyanús anyagok vizsgálatához a nyomozók igazságügyi vegyész szakértőt rendeltek ki.

Az elfogásban a Felderítő Alosztály munkatársain kívül a Bükk Bevetési Alosztály egysége is részt vett. A rajtaütés során a gyanúsított a kábítószergyanús anyagokat a WC-ben próbálta meg lehúzni.

Az őrizetbe vett terheltnek a nyomozási bíró 2021. július 9-én elrendelte letartóztatását.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/le-akarta-huzni-a-kabitoszert

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…