2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • Újra Jótékonysági limuzinos felvonulást tartottak hátrányos helyzetű gyermekeknek, rendőri kísérettel

Újra Jótékonysági limuzinos felvonulást tartottak hátrányos helyzetű gyermekeknek, rendőri kísérettel

Százhetven hátrányos helyzetű és koronavírusban elhunyt szülők gyermekeinek szerzett újra különleges élményt a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső.

Népszerű sztárok is az esemény mellé álltak: Tóth Andi, énekesnő, Andrei Mangra, a Dancing with the Stars döntőse és a Polgár Házaspár, Polgár Tünde és Polgár Árpád, akik boldogan segítettek, hiszen fontos számukra, hogy örömet szerezzenek a kicsiknek. Budapesten az utakat lezárva több limuzinnal és luxusautóval, rendőri kísérettel vitték körbe a kicsiket és nagyokat.
Öt darab limuzin, hatvankét luxusautó, három mentőautó és egy városnéző busz várta a gyermekeket a Hősök terén, ahonnan elindult a konvoj, és a fontosabb nevezetességeket érintve vonultak a drága autók körbe a fővárosban. Izgalmas, vidám és lebilincselő rendezvényen vehettek részt a rászoruló tanulók, akiket sztárvendégek és rendőrök kíséretében vonultattak fel extrém és drága autókkal. Az adrenalin dolgozott minden résztvevőben, gyerekben és felnőttben egyaránt.
A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső már tizenegy éve minden nyáron megszervezi ezt a programot.
– Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen vannak cégek, akik örömmel csatlakoznak. Egy ilyen projektet összehozni tele van kihívással. Lebilincselő az érzés ebben a két órában mindannyiunk számára. A gyermekek nagy örömére elfogadta a meghívást a Polgár Házaspár, Tóth Andi, énekesnő és Andrei Mangra, a Dancing with the Stars döntőse, akik első szóra igent mondtak a felkérésre. Sokat jótékonykodnak, szívén viselik a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát. Évről évre a felvonulás nem jöhetne létre, ha dr. Markó Attila, r. dandártábornok, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes úr nem állna mellém. Nekem ez az életem: érdemes gyerekekkel foglalkozni, hiszen látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 24 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Az eseményen minden alkalommal a gyermekeket és kísérőiket vendégül látjuk egy szelet pizzára a Pizza King Express jóvoltából, üdítőre a XIXO támogatásával, és minden gyermek lufit kapott a Régió Játék támogatásával.

Tóth Andrea, énekesnő is örömmel állt ismét Dezső mellé:

– Nekem mindig örömet okoz, ha segíthetek Dezsőnek, ezáltal össze tudom kötni a szórakozást a hasznossal. Már a jelenlétemmel is támogatom őt, és fantasztikus dolog, hogy a gyerekeknek boldogságot adhatok. Mindig szívmelengető érzés jótékonykodni, Dezső bármikor számíthat rám ezen a téren. Egy különleges autóval utazhattam a gyerekekkel együtt, én is vezethettem, úgyhogy nekem is nagy élmény és kikapcsolódás volt ez az esemény.

Andrei Mangra is első szóra az esemény mellé állt:

– Csodálatos délutánt töltöttünk el a gyerekekkel együtt. Tíz éve gyerekekkel foglalkozom, táncot tanítok nekik, nagyon szeretem őket. Pedagógiát végeztem. Velük mindig különleges tevékenykedni, ők még nincsenek elrontva, tiszta lelkűek. Vannak szerencsésebb és kevésbé szerencsés gyermekek, és mindig jó érzéssel tölt őket segíteni. Fantasztikus tevékenységet végez Dezső, csodálom őt, jó látni, hogy ennyit segít az embereknek.

A Jótékonysági limuzinos, luxusautó felvonulás egy programsorozatnak a része egyik állomása. A következő hetekben még több csemetét szeretnének meglepni értékes ajándékokkal, pizzával és programokkal. Ezekkel az eseményekkel szeretnék egy kicsit kiemelni a szomorú valóságból azokat a gyerekeket, akiknek szülője elhunyt a covid betegségben. A következő eseményen száz gyermek ülhet fel Budapest Óriáskerekére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek