2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Látványos drogprevenció

Látványos és az adott korosztályhoz igazított baleset-megelőzéssel és drogprevencióval foglakozó előadásokat hallgathattak meg általános és középiskolás diákok Tiszaújvárosban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tiszaújvárosi Önkormányzat „Sulizsaru” elnevezésű közös programjának eredményeként a Nemzeti Közszolgálati Egyetem volt tanára Klobusitzky György, mestertanár tartott 2018. december 4-én és 5-én baleset-megelőzési és drogprevenciós előadássorozatot általános és középiskolás diákoknak.

Az előadó nagy hangsúlyt fektetett a gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályok betartására, a biztonsági öv használatának a fontosságára, valamint arra is, hogy korlátozott látási viszonyok között a legfontosabb a láthatóság, az észlelhetőség. A középiskolás tanulóknál az alkohol és a drog káros hatásai képezték az előadás jelentősebb részét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum