2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

KRESZ TOTÓ motorosoknak – díjazottak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a megyei Balesetmegelőzési Bizottsággal, valamint a Boon internetes portállal karöltve hirdette meg többfordulós KRESZ totóját. Ezúttal a motorosok és a segédmotorral közlekedők tudására voltak kíváncsiak a szervezők.

A rendőrség a két kategóriában meghirdetett KRESZ-TOTÓ sorozattal is igyekezett felhívni a figyelmet a közlekedési szabályokra. A játékban az egyes teszteket közel 300 fő töltötte ki, a pályázók 15 százaléka jó eredménnyel végzett, ezért a szervezők sorsolással döntöttek a nyertesekről.

A helyesen kitöltő két első helyezettnek a díjat a B-A-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ajánlotta fel, melyet Kovács Béla rendőr ezredestől, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatójától vehettek át. Motorkerékpáros kategóriában Kolozsvári Krisztián miskolci, még segédmotor-kerékpáros kategóriában Bárány Dénes bükkaranyosi pályázók lettek a szerencsés nyertesek.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek