2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 29-én egy halálos kimenetelű és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett autójával 2017. augusztus 29-én 10 órakor Miskolcon a Ballagi Károly utca és a Mester utca kereszteződésében. A jármű vezetője nem adott elsőbbséget kanyarodása során egy szabályosan közlekedő gépjárműnek és nekiütközött. A baleset következtében a szabályosan közlekedő személygépkocsi vezetőjének súlyos sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával 2017. augusztus 29-én 14 órakor az Alsózsolca és Sajólád közötti útszakaszon. A motoros egy gépjármű előzése során áttért a menetiránnyal szemben lévő sávba, ahol egy szabályosan közlekedő személygépkocsival frontálisan ütközött. A baleset során a motorkerékpár vezetőjének olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával 2017. augusztus 29-én 18 órakor Miskolcon a Lyukóvölgyi út és a Bányaoldal utca kereszteződésében. A motoros nem adott elsőbbséget kanyarodása során egy szabályosan közlekedő autónak és nekiütközött. A baleset következtében motorkerékpár vezetőjének könnyű sérülései keletkeztek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek, legyenek türelemmel egymás irányába, hiszen mindenkit hazavárnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…