2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 31-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Szalonna és Szendrőlád közötti útszakaszon 13 óra 15 perc körüli útszakaszon haladt egy autó, aminek sofőrje előzési manővere közben letért az útról, majd felborult. A balesetben öten megsérültek.

Gagyvendégiben, a Fő úton egy négy éves kisfiú társaival sétált 13 óra 50 perc körül. A fiú hirtelen, körültekintés nélkül át akart szaladni az út túloldalára, de elsodorta őt egy autó. A kisfiú nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 27-es számú főúton Edelény felé tartott egy személygépkocsi 16 óra 25 perckor, az autóba berepült egy darázs. A sofőr emiatt áttért a szemközti sávba és nekihajtott egy autónak. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

Tiszaújvárosban, a Lévai úti körforgalomban 18 óra 45 perc körül egy autó sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak és nekiütközött. A biciklist, súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy aki ittasan, illetve más bódító hatású szer hatálya alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Fontos továbbá azt is hangsúlyozni, hogy a melegben a reakcióidő nő, a fáradékonyság fokozódhat, így csak kipihent állapotban induljanak útnak.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …
Csalt a kaszás
Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …