2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

A szoptatás több mint táplálás – köszönti az édesanyákat a Jobbik

Az anyatejes táplálás világnapja alkalmából minden édesanyának köszönetet mond a Jobbik, aki figyelmet fordít arra, hogy gyermekeit anyatejjel tudja táplálni, hiszen azzal sokkal többet tesznek értük, mint egy egyszerű etetés.

A szoptatás több, mint táplálás, és ezt minden édesanya tudja, érzi. Az egészségügyi és lelki tényezők miatt is lenne kiemelten fontos, hogy a szoptatást segítő termékek is végre a társadalombiztosítás által támogatott körbe tartozzanak, ahogyan bizonyos esetekben a tápszerek már most ide sorolhatók, vagy legalább a világrekord áfateher köréből ki kellene emelni az anyatejes táplálást segítő termékeket.

Elhanyagolható anyagi vonzattal járna, ha az Országgyűlés, a magyarság legfőbb népképviseleti szerve jó példával járna elől, és a látogatók, dolgozók számára kialakítana egy szoptatásra, pelenkázásra alkalmas helyiséget az Országházban. Mindez csupán elnöki döntés kérdése, ugyanakkor az erre irányuló, nyilvános ellenzéki felvetésekre és a Sneider Tamás országgyűlési alelnök által Kövér Lászlónak személyesen címzett levelekre még csak nem is reagált a házelnök. Mindez azt bizonyítja, hogy Kövér László tudatosan semmibe veszi a protokollt, és nem tartja szükségesnek az Országházba látogató vagy ott dolgozó kisgyermekesek számára ezt a lehetőséget megadni, holott az anyaság tisztelete mindezt megkövetelné.

Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum