2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
bal2

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

bal2

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 27-es számú főúton, Dusnokpusztánál haladt 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi, amikor vezetője nem megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban kisodródott és villanyoszlopnak ütközve állt meg. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Mezőcsáton, a Petőfi Sándor utcában hajtott egy kerékpáros 21 óra körül, amikor kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy autónak és összeütköztek. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek