2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
bal2

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

bal2

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 27-es számú főúton, Dusnokpusztánál haladt 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi, amikor vezetője nem megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban kisodródott és villanyoszlopnak ütközve állt meg. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Mezőcsáton, a Petőfi Sándor utcában hajtott egy kerékpáros 21 óra körül, amikor kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy autónak és összeütköztek. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…