2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
bal2

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

bal2

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 27-es számú főúton, Dusnokpusztánál haladt 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi, amikor vezetője nem megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban kisodródott és villanyoszlopnak ütközve állt meg. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Mezőcsáton, a Petőfi Sándor utcában hajtott egy kerékpáros 21 óra körül, amikor kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy autónak és összeütköztek. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb baleset-megelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek