2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

A Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. június 28-án két, illetve egy férfit azért vettek szabálysértési őrizetbe, mert eltiltás hatálya alatt vezették járműveiket. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy nővel szemben tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetéséért, egy férfival szemben pedig a távoltartó határozat szabályainak megszegéséért alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe személyeket 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a miskolci és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy, míg az ózdi járőrök két, elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy férfival szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek