2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 22-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó baleset tizenkettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon, a Zoltán utcában 14 óra körül egy tehergépkocsi vezetője nekihajtott egy forgalmi okból várakozó rendőrautónak. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

Ózdról Királd felé tartott 14 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője, aki nem az útviszonyokhoz igazítottan választotta meg járműve sebességét és egy kanyarban lesodródott az útról. A sofőr nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Putnokról Serényfalva felé gyalogolt egy ittas férfi a 26-os számú főútvonalon 17 óra 30 perc körül, amikor egy autó elé lépett. A sofőr a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

Rudabányán, a Kossuth Lajos utcában gyalogolt egy ittas férfi, aki hirtelen belépett az út közepére, ahol elsodorta őt egy erősen lelassító és őt kikerülni szándékozó autós. A férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket és gyalogosokat, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…