2021. 07. 30. péntek

Judit, Xénia
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 22-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó baleset tizenkettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon, a Zoltán utcában 14 óra körül egy tehergépkocsi vezetője nekihajtott egy forgalmi okból várakozó rendőrautónak. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

Ózdról Királd felé tartott 14 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője, aki nem az útviszonyokhoz igazítottan választotta meg járműve sebességét és egy kanyarban lesodródott az útról. A sofőr nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Putnokról Serényfalva felé gyalogolt egy ittas férfi a 26-os számú főútvonalon 17 óra 30 perc körül, amikor egy autó elé lépett. A sofőr a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

Rudabányán, a Kossuth Lajos utcában gyalogolt egy ittas férfi, aki hirtelen belépett az út közepére, ahol elsodorta őt egy erősen lelassító és őt kikerülni szándékozó autós. A férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket és gyalogosokat, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Libamájkrém leves hozzávalók: 15 dkg libamáj, tejszín, 2 cikk fokhagyma, étkezési keményítő, pattogatott kukorica, őrölt fehér bors…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum