2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Nyári karbantartás a MIHŐ rendszerén

A MIHŐ Kft. a lehető legrövidebb idő alatt végzi el a távhőszolgáltató rendszer nyári karbantartási munkáit.

2017-ben az alábbi területeken és időpontban szünetel majd a szolgáltatás a távhőszolgáltató rendszeren: az  Avason és a    belvárosban     június 27-én 00.00 órától – előreláthatóan június 28-án 24.00 óráig­­- szünetel a melegvíz-szolgáltatás. A diósgyőri és bulgárföldi városrészben idén nem lesz szolgáltatási szünet.

Felhívjuk azonban a fogyasztók figyelmét, hogy egyes hőközpontoknál, illetve kisebb ellátási területen előfordulhat néhány órás szolgáltatási szünet karbantartási munkák miatt. Erről a MIHŐ Kft. külön tájékoztatja az érintett lakóközösségeket.

A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, amennyiben ilyenkor azt használják, felesleges költséget okozhatnak. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a melegvíz-csapokat ne használják.

Mivel a lakóépületek belső fűtési rendszerében ezen időszakban is van víz, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…