2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Mádon, a Kossuth Lajos utcában 7 óra 20 perc körül egy gyerek kerékpározott, amikor egy ingatlanról kihajtó autónak ütközött. A biciklis könnyebben sérült.

Miskolcon, a József Attila úton 16 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem a forgalmi viszonyokhoz igazítottan választotta meg járműve sebességét, így neki ütközött egy másik autónak. A balesetet okozó autóban ülő utas az eset kapcsán könnyű sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset három esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a forgalomban, és az időjárási viszonyokhoz igazítottan vezessenek.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek