2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének ügyében.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 23-án 10 óra 30 perckor a Miskolc Hadirokkantak útján lévő „Szinva” kerékpárútvonalon a Lenke út irányából a Váltó utca irányába ismeretlen, feltehetően férfi személy az általa hajtott fekete színű, fehér felirattal ellátott kerékpárjával a vele azonos irányba, a kerékpárúton gyalogosan közlekedő fiatalkorú fiút elsodorta.

Az ismeretlen kerékpáros személy a helyszínt adatai hátrahagyása – és segítségnyújtás nélkül elhagyta.

 

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

 

Jelentkezni személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc, Fábián kapu 4. szám alatt), telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon lehet. Névtelensége megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy e-mailben a molnare@borsod.police.hu címen lehet.

 

A bejelentők személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek