2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Közbiztonság a hétvégi házas területeken is – Célpontban a Csermőke dűlő

Közbiztonság a hétvégi házas területeken is – Célpontban a Csermőke dűlő

A közelmúltban a társszervekkel bűnmegelőzési, közbiztonsági és bűnügyi ellenőrzési céllal hajtott végre akciót a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrse a Csermőke dűlőben.

A 2013. május 15-én megtartott ellenőrzést az Avasi Rendőrőrs járőrei és nyomozói mellett a területileg illetékes Mezőőri Szolgálat tagjai, illetve a Miskolci Önkormányzat Rendészeti szervének munkatársai is erősítették.

Az újabb – korábban Lyukóvölgyben, Pingyom tetőn, Emődön, Mályiban, Nyékládházán – végrehajtott ellenőrzés célja volt a területen elkövetett különféle bűncselekmények, szabálysértések, kiemelten a tulajdon elleni szabálysértések megelőzése, megakadályozása, megszakítása. Az adott terület átfogó vizsgálata mellett a rendőrök, mezőőrök az ott élőkkel is felvették a kapcsolatot, amely alkalmat adott a kölcsönös információátadásra.

A Miskolc Rendőrkapitányság ezúton is felhívja a hétvégi házas övezetekben élők figyelmét is, hogy minden olyan információt, ami segíthet megőrizni a közbiztonságot, szívesen fogad és felhasznál az ellenőrzés során és a későbbiekben egyaránt. A rendőrségi tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Az Avasi Rendőrőrs illetékességi területén található Csermőke dűlő hétvégi házas övezetben a most megtartott közös ellenőrzés eredményeként a hatóságok több esetben lakcím bejelentési kötelezettség elmulasztása, veszélyeztetés kutyával, valamint köztisztasági szabálysértés megsértése miatt kezdeményeztek eljárást.

A Miskolci Rendőrkapitányság továbbra is kiemelt feladatának tekinti a hétvégi házas övezetek közbiztonságának fenntartását, így az ott élők továbbra is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek