2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • „A Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék világörökségi terület a jövőben”

„A Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék világörökségi terület a jövőben”

… címmel három tematikus konferenciasorozatot szervez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal. A konferencia célja, hogy a jelenlegi helyzet elemzését követően, konkrét cselekvési tervet dolgozzanak ki a szakemberek.
A konferencián – a szakmai kötelezettségek, feladatok megvitatása mellett – áttekintjük a világörökségi területen érintett szervezetek és szabályozások egymáshoz való viszonyát is, azzal a céllal, hogy a szerep- és hatáskörök, felelősségi viszonyok mindenki számára világosak, egyértelműek és kezelhetők legyenek.
A meghívottak köre: a világörökségi helyszínen érintett építészek, urbanisták, építéshatóságok, természet- és környezetvédelmi intézmények, borászok, polgármesterek, önkormányzati képviselők, döntéshozó politikusok, idegenforgalmi szakemberek, pedagógusok, társadalmi szervezetek képviselői.

A Konferenciasorozat második állomása:
Borászati Szekció
Helyszíne: Mád, Mádi Kúria Hotel (Rákóczi út 48.)
Időpontja: 2013. május 22. szerda, 13 óra

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Ezek most a legnépszerűbb motorok
Japán márkák a top 3-ban A jó idő beköszöntével kilőtt az érdeklődés a használt motorbiciklik iránt, és látszólag ebben a kategóriában kevésbé áré…