2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Köszönőlevél: „Visszakaptam kezem és lábam”

Egy tarcali nő köszönőlevélben méltatta, hogy a rendőrök ellopott kerékpárját szinte azonnal megtalálták, amit még aznap visszakapott.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatott eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrse K. Ernő 41 éves tarcali lakossal szemben. Az eljárás adatai szerint a kerékpártolvaj Tarcalon, a Fő úton 2014. augusztus 2-án 9 óra 40 perckor jogtalanul elvett egy női kerékpárt, amivel elhajtott. A sértett bejelentést tett rendőrségre, majd a helyszínre irányított járőrök fél órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a kerékkötőt. Az eltulajdonított kerékpárt így a rendőrök szinte azonnal visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

A Szerencsi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében 72 órán belül állította bíróság elé a 41 éves férfit.

A sértett köszönőlevelét napokban küldte meg Keresztesi János r. alezredesnek, a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjének. A levélíró többek között megfogalmazta: „Köszönetet szeretnék mondani önnek és az állományukban dolgozó Deli Attila r. fötőrzszászlósnak és Széll János r. fötőrzsőrmesternek… ők azonnal a helyszínre siettek, és így fél órán belül már vissza is szolgáltatták a kerékpárom, ami a betegségem miatt a kezem és a lábam. Még egyszer nagyon szépen köszönöm. Továbbra is sikeres munkát kívánok”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…