2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Köszönőlevél: Visszaadták a nagyértékű hőkamerát

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Egy országos telekommunikációs cég képviselője köszönetét és nagyrabecsülését fejezte ki a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság dolgozóinak. Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. május 19-én a délelőtti órákban tett feljelentést a telekommunikációs cég képviselője a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon, mert cégüktől ismeretlen módon eltulajdonítottak egy csaknem 8 millió forint értékű hőkamerát.

A jelentős erők mozgósítása mellett megindított nyomozás eredményeként a keresett műszaki cikket a rendőrök még aznap egy tiszaújvárosi cégnél feltalálták és lefoglalták.

A bejelentéstől számított 6 órán belül a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a telekommunikációs cég képviselője részére visszaadta a korábban eltulajdonított eszközt.

„Mintaértékűnek tartom, hogy május 19-én délben leadtuk az Önök Bűnügyi Osztályán a feljelentésünket és este 18 órára a keresett hőkamerát az Önök kitűnő kollégái visszaadták cégünk képviselőjének.

Kiváló teljesítmény volt, aminek mi is rendkívül örülünk, hiszen kollégánk különleges és egyedi munkaeszköze volt az ellopott hőkamera, -jelentős értékű műszer- melynek pótlása sem egyszerű, de funkciója is fontos cégünk életében.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek