2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Köszönet a megyei közgyűlés elnökétől

A körzeti megbízott 24 óra leforgása alatt azonosította és elfogta azt a két férfit, akik a bőcsi református temetőből eltulajdonítottak két vasból készült állványt.

Lopás szabálysértése miatt indult eljárás a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsén, mivel 2014. február 26-án 9 óra 30 perckor ismeretlen elkövetők a bőcsi református temető egyik sírja mellől – temetéshez előkészített – vas állványzatokat tulajdonítottak el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként Szoboszlai Tibor r. főtörzszászlós, a helyi körzeti megbízott egy napon belül eljutott a tolvajokhoz, megállapította, hogy a cselekményt H. Márk és J. Krisztián 16 éves bőcsi lakosok követték el.

A körzeti megbízott az eltulajdonított állványokat lefoglalta, az elkövetőket pedig munkatársaival a Miskolci Rendőrkapitányságra előállította, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették őket.

 

A cselekmény elkövetésének helyszínén 2014. február 28-án dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke – dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány, Nagy László Bőcs polgármestere, valamint Bukszár Zsolt r. alezredes, a Felsőzsolcai Rendőrőrs parancsnoka jelenlétében – gratulált és köszönetét fejezte ki Szoboszlai Tibor r. főtörzszászlósnak, a település közösségét felháborító lopás gyors és eredményes felderítéséért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…