2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Köszönet a megyei közgyűlés elnökétől

A körzeti megbízott 24 óra leforgása alatt azonosította és elfogta azt a két férfit, akik a bőcsi református temetőből eltulajdonítottak két vasból készült állványt.

Lopás szabálysértése miatt indult eljárás a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsén, mivel 2014. február 26-án 9 óra 30 perckor ismeretlen elkövetők a bőcsi református temető egyik sírja mellől – temetéshez előkészített – vas állványzatokat tulajdonítottak el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként Szoboszlai Tibor r. főtörzszászlós, a helyi körzeti megbízott egy napon belül eljutott a tolvajokhoz, megállapította, hogy a cselekményt H. Márk és J. Krisztián 16 éves bőcsi lakosok követték el.

A körzeti megbízott az eltulajdonított állványokat lefoglalta, az elkövetőket pedig munkatársaival a Miskolci Rendőrkapitányságra előállította, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették őket.

 

A cselekmény elkövetésének helyszínén 2014. február 28-án dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke – dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány, Nagy László Bőcs polgármestere, valamint Bukszár Zsolt r. alezredes, a Felsőzsolcai Rendőrőrs parancsnoka jelenlétében – gratulált és köszönetét fejezte ki Szoboszlai Tibor r. főtörzszászlósnak, a település közösségét felháborító lopás gyors és eredményes felderítéséért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek