2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Domaházán

A kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított körzeti megbízotti iroda Domaházán.

Dr. Mecser Tamás r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatója, rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Elek István, a község polgármestere 2014. szeptember 1-jén új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Domaházán. Az épület együttesben helyet kapott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség is, így a helyi polgárőrök új és felszerelt helyiségben végezhetik munkájukat.

A rendezvényen helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Varga László r. alezredes, Ózd rendőrkapitánya és Karl Márton a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke is.

Az ünnepélyes rendezvényen az iroda körzeti megbízottja, Bereznai Norbert r. törzszászlós az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiséget.

A Domaházai Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi település mellett Kissikátor község tartozik. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 1.400 fő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…