2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Domaházán

A kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított körzeti megbízotti iroda Domaházán.

Dr. Mecser Tamás r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatója, rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Elek István, a község polgármestere 2014. szeptember 1-jén új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Domaházán. Az épület együttesben helyet kapott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség is, így a helyi polgárőrök új és felszerelt helyiségben végezhetik munkájukat.

A rendezvényen helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Varga László r. alezredes, Ózd rendőrkapitánya és Karl Márton a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke is.

Az ünnepélyes rendezvényen az iroda körzeti megbízottja, Bereznai Norbert r. törzszászlós az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiséget.

A Domaházai Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi település mellett Kissikátor község tartozik. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 1.400 fő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…