2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Körzeti megbízotti iroda Martonyiban is

A közelmúltban kilenc körzeti megbízotti iroda átadására került sor az Edelényi Rendőrkapitányság illetékességi területén. A lakosság biztonságérzetét, a települések közrendjét javító célú intézkedések Martonyi község polgármesterét is arra sarkallták, hogy a településükön szolgálatot teljesítő körzeti megbízott irodát kapjon.

Vécsei István polgármester úr együttműködési megállapodás alapján a helyi kultúrotthonban alakított ki helyiséget a körzeti megbízott részére fogadóórák megtartására és a szükséges szolgálati tevékenységek elvégzésére.

A felújított épületben egy berendezett iroda várja az ügyfeleket, amelynek üzemeltetési költségeit az önkormányzat vállalta.

A településen működő Martonyi Polgárőr Egyesülettel való kapcsolattartás, a közös szolgálat ellátás is hatékonyabbá válik a beruházás által.

Az újonnan kialakított irodát dr. Antal István r. alezredes kapitányságvezető és Bakó József r. alezredes a Szendrői Rendőrőrs parancsnoka vették át 2011. április 4-én, Vécsei István polgármester úrtól.

Az Edelényi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek