2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Körültekintéssel az első baleset is megelőzhető!

Személyi sérüléssel végződött az első motoros út Ózdon, és többek között egy bolti sorozat tolvajjal szemben is eljártak a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. június 30-án.
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a 39 éves Sz. Róberttel szemben, akit 2013. június 30-án vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség. A miskolci férfi az elmúlt napokban több helyi élelmiszerboltban tulajdonított el különböző cikkeket.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két férfit vett szabálysértési őrizetbe. Az egyik vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, a másik az ideiglenes távoltartó határozat rendelkezéseit szegte meg. A tiszaújvárosi rendőrök egy 15 éves fiatalemberrel szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést lopás szabálysértése miatt.

 

Az elmúlt 24 óra közlekedési baleseteiről

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság egy a déli órákban a városban történt közlekedési baleset körülményeit vizsgálja. A helyszínelés adatai szerint egy motorkerékpáros az Árpád úton haladt, amikor elesett. Mint kiderült a sofőr először vezette a kétkerekűt, amikor elvesztette járműve feletti uralmát.

 

Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi Tiszaújvárosból tartott Polgár felé a kerékpárúton. Az elsődleges adatok szerint a sofőr nem megfelelő módon választotta meg járműve sebességét, majd elvesztette a kétkerekűje feletti uralmat és az árokba hajtott. A baleset körülményeit a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …
„Százmilliós étkészlet”
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei hatvanezer doboz csempészcigaretta útjának szabtak gátat Fejér vármegyében.  Az…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …