2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Kortárs segítők toborzása

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársa bűnmegelőzési előadást tartott egy helyi idős otthonban.
Az idősödő korosztály tagjainak baleset- bűnmegelőzési felkészítését fontos feladatnak tekinti a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság is. A rendőrség szakembere 2013. október 7-én felkereste a kazincbarcikai 1. számú Idősek Otthonának lakóit, ahol bűnmegelőzési előadást tartott és utána elbeszélgetett az érdeklődőkkel.

Az előadást dr. Sallai István r. százados a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályvezetője tartotta, aki többek között felhívta az időskorúak figyelmét az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeire, a korosztályt érintő vagyon elleni bűncselekmény elkövetési módozataira, valamint ennek bemutatására kisfilmeket is levetített, illetve a programhoz illesztett szórólapokat adott át.

 A személyes találkozás célja többek között az volt, hogy a rendőrség időskorú kortárs segítőket toborozzon a bűnmegelőzési munkájához.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…

További cikkek

Újabb nem mindennapi árverés ígérkezik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, most prémium kategóriás hangtechnikai eszközökre lehet licitálni. A meghirdete…