2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Körözték is a betörőt

A Mezőcsáti Rendőrőrs nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, akinek a Miskolci Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt rendelte el körözését.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Péter 19 éves hejőpapi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. március 10-én 14 óra 30 percet megelőzően betört egy Hejőpapi ingatlanba, ahonnan különféle elektromos és kézi szerszámokat tulajdonított el.

A betörőt a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették, mert megállapították, hogy ellene a Miskolci Járásbíróság korábban lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A terhelt kihallgatása során részletes, beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek