2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2015. március 15-én egy férfit vett szabálysértési őrizetbe. T. József 36 éves körömi lakos a Tiszaújvárosi Járásbíróság megelőző távoltartásról szóló határozatát szegte meg, amikor 2015. március 15-én 18 óra 30 perckor az általa korábban bántalmazott hozzátartozója lakásán újra megjelent. A szabálysértőt a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el. Az egyenruhások 2015. március 15-én 16 óra 40 perckor Miskolcon a József Attila út egyik üzemanyagtöltő állomásán igazoltatták Sz. Zsoltot. A 34 éves helyi férfiról a rendőrök megállapították, hogy ellene a Budapest II-III. kerületi Bíróság csalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az elfogott személyt a rendőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő, ahol bűnügyi őrizetbe vették

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek