2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Körözött személyt fogtak

Miskolcon került rendőrkézre egy európai elfogatóparancs alapján is körözött férfi, aki korábban kiszabott fegyházbüntetésére nem vonult be. A férfi bűncselekményeit a „Fekete Sereg” –néven elhíresült csoport tagjaként követte el. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának egyenruhásai 2014. február 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság Körözési Csoportjával együtt működve láttak el szolgálati feladatokat.

Miskolc Pereces városrészén szolgálatellátásuk során 6 óra 30 perckor ellenőrzés alá vontak egy személyt, akiről megállapították, hogy ellene nemzetközi-és európai elfogatóparancs is érvényben van.

G. Ferenc 29 éves miskolci lakost a rendőrkapitányságra előállították, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei  Büntetés-végrehajtási Intézetbe átszállították, ahol a jogerősen kiszabott szabadságvesztését foganatba vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek