2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Körözés akció a Zemplénben

Elfogatóparancs alapján keresett és intézeti szökött is rendőrkézre került.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2013. október 03-án bűnügyi-közrendvédelmi ellenőrzést tartottak a bűncselekmények megelőzése, valamint az elfogatóparancs hatálya alatt álló személyek felkutatása érdekében.

Az akcióban a rendőrök összesen 40 főt vontak intézkedés alá, melynek eredményeként két személyt elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak, illetve további egy személy tartózkodási helyét állapították meg. Az elfogottak egyikét egy 43 éves helyi férfit a rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte, míg a másik, 17 éves fiatalkorú fiú gyermekvédelmi intézetből szökött meg.

A bűncselekmény miatt keresett férfit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, míg az eltűnt fiatalkorú fiút gyermekvédelmi intézetbe szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek