2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Kontroll nélkül

Ittasan, eltiltás hatálya alatt, engedély nélkül használt autóval hajtott kerítésnek egy sofőr Makkoshotykán.

Járművezetés ittas állapotban vétség és, jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 25 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2019. április 22-én 22 óra körül engedély nélkül elvitte ismerőse autóját, Makkoshotykán elveszítette a jármű feletti kontrollt, majd egy kerítést áttörve családi háznak csapódott.

A könnyű sérüléseket elszenvedett sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A helyszínelés során a rendőrök megállapították még, hogy a 25 éves férfi a tulajdonos engedélye nélkül vezette az autót, továbbá a hatóság korábban már eltiltotta vezetéstől, így nemcsak ittasan, de jogosítvány nélkül ült a volán mögé, ráadásul a biztonsági övet sem használta.

A Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja a személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset körülményeit, a férfival szemben pedig bűntető és szabálysértési eljárásokat indított.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közeledők figyelmét, hogy a közúti ellenőrzések folyamatosak, az elmúlt napokban azaz 2019. április 19-e és 22-e között, a megye útjain 31 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból. A rendőrök arra is rámutatnak, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét.

Ne feledjük mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum