2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Robogóval ittasan elesett

Pozitív értéket jelzett az alkoholszonda annál a motorosnál, aki Nyékládházán szenvedett balesetet.

Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 49 éves nyékládházi férfival szemben. A gyanúsított 2019. április 20-án 15 órakor Nyékládházán, a Munkácsy utcában egy segédmotor-kerékpárral közlekedett. Egy útkereszteződéshez érve a motoros megállás nélkül továbbhajtott egy füves területre, ahol elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyszínelés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, továbbá a motorkerékpárról hiányoztak a világítóberendezések és nem rendelkezett kötelező felelősségbiztosítással.

“A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum