2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

KMB: Felismerte

A szolgálaton kívüli körzeti megbízott egy tiszaújvárosi benzinkúton felismerte azt a körözött férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának körzeti megbízottja egy helyi üzemanyagtöltő állomáson, 2015. május 25-én 19 óra 20 perckor figyelmes lett egy férfire, akivel szemben emlékezete szerint korábban körözést adtak ki.

A szabadidejét töltő körzeti megbízott azonnal értesítette kollégáit. A szolgálatban lévő járőrök ellenőrzés alá vonták az érintett férfit, majd elfogták és bűnügyi őrizetbe vették, mivel R. János 35 éves mezőcsáti lakossal szemben a Győri Járásbíróság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek