2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

KMB: Elfogott mezőcsáti sorozatbetörők

A helyi körzeti megbízott felderítette annak a betöréssorozatnak a szálait, amelyeket az elmúlt hetekben Mezőcsáton követtek el.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse N. I. 19 éves mezőcsáti lakossal, továbbá két 15 éves és egy 16 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövetők 2016. január 20-án egy mezőcsáti közintézményből LED-es kijelzőt tulajdonítottak el.

A helyi körzeti megbízott azonosította a tolvajokat, akik további bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsíthatóak. Így egy autó és négy hétvégi ház feltörésével. A terheltek akkumulátort, rádiós magnót, különféle használati tárgyakat, háztartási kisgépeket tulajdonítottak el.

A rendőrőrsre előállított terheltek beismerő vallomást tettek gyanúsítotti kihallgatásukon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…