2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Kitették hűlni, majd hűlt helye lett

A zenész kitette hűlni hangszerét, majd egy pillanatra bement a koncertterembe, s mire visszament a xilofonnak hűlt helye lett Mezőkövesden.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetéséért folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság F. Krisztián 19 éves hely lakossal szemben. A férfi 2016. november 27-én 15 óra körül Mezőkövesden, a gyermekkönyvtár elé kitett hangszert eltulajdonított.

A zenész többek között elmondta a rendőröknek, hogy a xilofont azért tette ki a könyvtár elé, hogy az lehűljön, mivel akkor jobb a hangzása.

A bejelentést követően a rendőrök másnap azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a tolvajt, aki meghallgatásán beismerte tettét, és azt is, hogy nem tud zenélni.

A nyomozók az eljárás alá vont személy lakásán megtalálták a hangszert, amit lefoglaltak és visszaadtak jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum