2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Kitették hűlni, majd hűlt helye lett

A zenész kitette hűlni hangszerét, majd egy pillanatra bement a koncertterembe, s mire visszament a xilofonnak hűlt helye lett Mezőkövesden.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetéséért folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság F. Krisztián 19 éves hely lakossal szemben. A férfi 2016. november 27-én 15 óra körül Mezőkövesden, a gyermekkönyvtár elé kitett hangszert eltulajdonított.

A zenész többek között elmondta a rendőröknek, hogy a xilofont azért tette ki a könyvtár elé, hogy az lehűljön, mivel akkor jobb a hangzása.

A bejelentést követően a rendőrök másnap azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a tolvajt, aki meghallgatásán beismerte tettét, és azt is, hogy nem tud zenélni.

A nyomozók az eljárás alá vont személy lakásán megtalálták a hangszert, amit lefoglaltak és visszaadtak jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek