2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Soma: fénykoromban heti 5 pasim volt

Soma Mamagésa sosem a visszafogottságáról volt ismert, a Lakástalkshow ma esti adásában is őszintén kitárulkozik és tabuk nélkül mesél szexuális kalandjairól, kicsapongásairól. A VIASAT3-on futó műsorból továbbá az is kiderül, hogy költőnő barátnője, Karafiáth Orsi túlságosan is önző embernek tartja magát a családalapításhoz.

“Fénykoromban heti 5 pasim volt, na de ez még a bohó huszonévek. Persze ezt a kis önbizalomhiányos, szeretetkoldus, túlkompenzálós kislányból nyomtam, nem a szex attitűdből. Kellett az, hogy visszajelzést kapjak, hogy szerethető vagyok, hogy szép vagyok, jó vagyok. Egyébként 13 éves korom óta naplót írok, ebből keresgéltem ki a több tucat pasit. Egy-egy méhtisztító szertartásom alkalmával elővettem a listát, és egyenként mindent kitisztítottam magamból. Ez több éves munka volt” – fejtette ki Soma.

Soma többször is tervezte már, hogy kiaadatja naplóit, de gyerekei kérésére végül mindig meggondolta magát. “Volt egy pillanat, hogy kiadatom a naplóimat, a zabolátlan vadkanca évekről. A gyerekeim akkor alsó tagozatosok voltak, és én még soha életemben nem láttam a lányomtól ekkora méretű, másfél centis könnycseppeket. Megállt az ágyam mellett és könyörgött, hogy ne adjam ki a naplót. Elmeséltem nekik, hogy lesz benne olyan, hogy anyukátok behasisozva gruppen szexelt Nyugat-Berlinben, de hát ebben végül is nincs semmi ciki, nekem akkor nem volt fiúm. Végül rájuk való tekintettel meggondoltam magam és nem adtam ki, de korai is lett volna még. Még mindig korai, de már nem a gyerekek miatt” – tette hozzá Soma.

Soma régi barátja, Karafiáth Orsi is őszintén vall a ma esti műsorban, a költőnő elárulta, hogy tervei közt sem a házasság, sem a családalapítás nem szerepel. “Nekem kell ez a szabadság, hogy én szabad, önálló nőnek tekintem magam, hiába élek 16 és fél éve párkapcsolatban. Nekem a házasság nem fontos” – magyarázta a költőnő. Karafiáth Orsi hozzátette, hogy gyereket sem szeretne, mivel szerinte nem illik hozzá. “Én nem érzem azt, hogy lenne bennem annyi kitartás és erő, hogy egy embert felneveljek, ez nekem túl nagy felelősség és én kicsit tartok a felelősségtől” – mesélte Orsi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek