2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kiszabadult, de újra bilincs kattant a kezén – Videóval!

Alighogy kitöltötte előző büntetését, fegyveres rablás kísérlete miatt máris őrizetbe vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai 2013. szeptember 15-én valamivel hajnali három óra után az egyik dunántúli büntetés-végrehajtási intézet kijáratánál elfogták és őrizetbe vették az előző büntetését éppen kitöltő D. Péter 38 éves miskolci lakost.

A gyanúsított elfogásához és annak dokumentálásához a borsodi nyomozóknak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is segítséget nyújtottak.

A börtönből kilépő, majd később a fogdán újra jelentkező férfit a nyomozók egy miskolci zálogházban 2009. május 26-án délután történt rablási kísérlettel gyanúsítják.

A nyomozás adatai szerint az említett napon a terhelt egyik kezében egy fegyverrel, illetve annak utánzatával a másikban egy tégladarabbal a borsodi megyeszékhely főutcájának egyik zálog-fiókjába bemenve az ott dolgozó alkalmazottakat pénz átadására szólította fel. A végül meghiúsult rablás során az elkövető a követelését nem teljesítő dolgozók egyikét bántalmazta, a téglát az ablaküveghez vágta, majd a helyszínről elmenekült.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztéssel él a megyei főügyészségen a bűnügyi őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatásának indítványozása érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…