2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A körültekintő előzés, már megelőzés!

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 15-én hét főt vettek szabálysértési őrizetbe, tulajdon ellen szabálysértésért, rongálásért, garázdaságért, illetve rendzavarásért.
Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami a késő délutáni órákban történt a megyeszékhelyen. A helyszínelés adatai szerint egy kerékpáros a Benedek Elek úton fékezés közben elesett, és emiatt megsérült.

 

Vasárnap a délelőtti órákban történt az a közlekedési baleset a 25-ös számú főúton Ózd és Sajópüspöki között, amiben egy kerékpáros megsérült. Az elsődleges adatok szerint egy autós figyelmetlenül előzött egy másikat. A jármű nagy ívű manőverezése miatt a szemközti sávban haladó két kerékpáros közül az egyik kibillent az egyensúlyából, majd az út menti árokba hajtott. Az eset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek