2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Kilencen kerültek őrizetbe Borsodban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kilencen kerültek őrizetbe Borsodban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 31-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2015. július 31-én kilenc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. István 48 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 22 óra 30 perckor megjelent élettársa miskolci lakásánál, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Járásbíróság az eljárás alá vont távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci járőrök további egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) és magánlaksértés, a sátoraljaújhelyi, a tiszaújvárosi és az ózdi rendőrök egy-egy férfival rendzavarás, tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) és a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg az encsi egyenruhások két személlyel tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás), egy személlyel szemben pedig a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi és az ózdi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek