2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Kétszer is tetten érték az ózdi betörőt

A helyszínen fogták el a rendőrök azt a férfit, aki betört egy ózdi házba, majd kihallgatását követően két kerékpárt próbált elvinni, de a járőrök újfent elkapták. A hatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

Jelzést kaptak az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. július 5-én 12 óra 13 perckor, hogy feltehetően betörtek egy ózdi ingatlanba. A rendőrök a megadott helyszínen látták, hogy a lakás bejárati ajtaja be volt törve.

A járőrök a lakásban találtak is egy férfit, aki különböző értékeket készített már össze, hogy azokat ellophassa. A rendőrök megjelenésére nem számító férfi heves ellenállást tanúsított. Az előállított betörő a rendőrkapitányságon azonban már beismerő vallomást tett.

A szabadlábon védekező férfi 18 óra 30 perckor hagyta el a rendőrkapitányság épületét, majd fél óra múlva egy közeli kerékpártárolóból két biciklit tulajdonított el, amelyekkel gyakorlatilag semeddig sem jutott, hiszen a rendőrök megint tetten érték.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett B. Zoltán 25 éves helyi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A hatóság vele szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…