2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Kétszer fizetett öröm – A tiltott kéjelgés veszélyei

Az év első negyedében Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolcon intézkedtek a legtöbbször tiltott kéjelgőkkel szemben. A rendőrök tettenérés esetén nemcsak velük, hanem a szolgáltatásokat igénybe vevőkkel szemben is eljárást indítanak!

Az ide vonatkozó törvény szerint ugyanis, aki más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. A rendőrség tehát velük szemben a szexuális szolgáltatásra felhívás tilalma miatt szabálysértési eljárást indít. A Miskolci Rendőrkapitányság az év első három hónapjában négy ilyen jellegű szabálysértési eljárást is indított. A szolgáltatást igénybe vevő férfiak plusz 20 000, illetve 25 000 forintos pénzbírsággal zárták az aktust.

Legutóbb is mondhatni akció közben értek tetten a járőrök egy férfit és egy fiatalkorú lányt, mindkettőjükkel szemben szabálysértési eljárás indult. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei a kora esti órákban Szirmabesenyő külterületén ellenőrzés alá vontak egy férfit és egy nőt. Az utóbbiról kiderült, hogy előre kialkudott összeg ellenében nyújtotta szexuális szolgáltatásait, anélkül, hogy a tevékenységhez szükséges orvosi igazolással rendelkezett volna. A nővel szemben tiltott kéjelgés miatt, míg alkalmi partnerével szemben szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma miatt indult szabálysértési eljárás.

A törvényi feltételek esetén a rendőrség szabálysértési őrizetbe veszi a tiltott kéjelgőket. Az év első három hónapjában 35 nőt és egy férfit vett őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság, akiket a hatóság gyorsított eljárás keretében állított bíróság elé. A tiltott kéjelgőkkel szemben a taláros testület 1 597 nap elzárást, illetve mindösszesen 3 768 000 forintot szabott ki.

Intelem!

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az efféle szolgáltatások igénybevétele egészségügyi kockázatot is jelenthet. Nem minden „test munkás” rendelkezik ugyanis megfelelő egészségügyi igazolással és nem egyszer előfordult már, hogy a testi örömöket kínáló nők fertőző betegségben szenvedtek!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…