2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Két újabb kábítószergyanús anyagot magánál tartó férfit fogtak el a borsodi rendőrök

Két újabb kábítószergyanús anyagot magánál tartó férfit fogtak el a borsodi rendőrök

Letartóztatásban van már az a két férfi, akiket a rendőrök összehangolt akció során fogtak el, és akiktől összesen 171 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.Az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két férfival szemben.

A nyomozók először 2020. augusztus 13-án egy 43 éves férfit fogtak el Ózdon, a helyi buszpályaudvar közelében. A férfinél 108 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, és akinek őrizetbe vételét követően a bíróság 2020. augusztus 14-én elrendelte letartóztatását.

Társát, egy 39 éves férfit a rendőrök 2020. augusztus 14-én fogták el Borsodnádasdon. A gyanúsított éppen ekkor utazott haza autójával Budapestről, amikor is feleségének egy csomagot adott át, hogy rejtse el. A nő a rábízott 63 gramm kábítószergyanús anyagot a melltartójába tette. A közúti ellenőrzés során megtartott ruházatátvizsgálás alkalmával azonban az asszony az egyenruhások felszólítására önként átadta a csomagot. A rendőrök a férfit szintén őrizetbe vették, melyet követően az ő letartóztatását is elrendelte a bíróság 2020. augusztus 16-án.

Az ügy felderítésének érdekében szervezett összehangolt akcióban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda VI. Bűnüldözési Osztályának munkatársai is közreműködtek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek