2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Két órán belül elfogták a rendőrök a tolvajt

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a tiszatarjáni férfit, aki egy idős házaspár otthonába besurrant, és csaknem egymillió forintjukat el akarta lopni.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. július 17-én a kora délutáni órákban Tiszatarjánban, egy helyi idős házaspár otthonába besurrant, ahonnan spórolt pénzüket, mintegy egymillió forintot magához véve kívánt távozni. A háziak a sétájukból hazaérkezve összetalálkoztak a tolvajjal, aki az ellopott pénzt ijedtében eldobálta az udvaron, és mindössze a házigazda személyes iratait megtartva elmenekült.

Az idős asszony a tolvaj édesanyját ismerte korábbról, így a rendőrök hamar azonosították a férfit, akit az egyenruhások a bejelentést követő két órán belül elfogtak.

A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetése kapcsán részletes beismerő vallomást tett, a tőle lefoglalt személyes iratokat a hatóság eljáró tagja pedig visszaadta jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Minden bizonnyal a víztől óvta az áruját az a csempész, aki Tiszabecsnél, a határ mentén próbált elrejteni egy strapabíró, alaposan leragasztott csoma…

További cikkek