2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Két órán belül elfogták a rendőrök a tolvajt

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a tiszatarjáni férfit, aki egy idős házaspár otthonába besurrant, és csaknem egymillió forintjukat el akarta lopni.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. július 17-én a kora délutáni órákban Tiszatarjánban, egy helyi idős házaspár otthonába besurrant, ahonnan spórolt pénzüket, mintegy egymillió forintot magához véve kívánt távozni. A háziak a sétájukból hazaérkezve összetalálkoztak a tolvajjal, aki az ellopott pénzt ijedtében eldobálta az udvaron, és mindössze a házigazda személyes iratait megtartva elmenekült.

Az idős asszony a tolvaj édesanyját ismerte korábbról, így a rendőrök hamar azonosították a férfit, akit az egyenruhások a bejelentést követő két órán belül elfogtak.

A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetése kapcsán részletes beismerő vallomást tett, a tőle lefoglalt személyes iratokat a hatóság eljáró tagja pedig visszaadta jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum